Meer dan 200 gasten kwamen maandag 9 januari op de nieuwjaarsreceptie en de huldiging van de sportkampioenen in het gemeentehuis af. Alle collegeleden heten de gasten persoonlijk welkom. Burgemeester Joost van Oostrum hield een nieuwjaarstoespraak en bracht een toost uit. Hij wenste iedereen vooral een goede gezondheid en veel geluk toe, en riep ook op om de ogen niet te sluiten voor wat er om u heen gebeurt. “We kennen in de Achterhoek en Berkelland het prachtige begrip ‘Naoberschap’. Let een beetje op uw Naober, zodat we samen in Berkelland, ondanks alle uitdagingen, ook geluk en plezier met elkaar mogen beleven in 2023.”

Na de toespraak werden de sportkampioenen van 2022 beurtelings door sportwethouder Arjen van Gijssel en burgemeester Joost van Oostrum in het zonnetje gezet. Allen haalden een gouden medaille of eerste prijs op een Nederlands kampioenschap, Europees kampioenschap of Wereldkampioenschap.

Kijk voor het overzicht van alle kampioenen op: https://www.gemeenteberkelland.nl/actueel/grote-belangstelling-voor-nieuwjaarsreceptie-met-huldiging-sportkampioenen/Source