Goed nieuws, Echte Bakker Boenders gaat weer open (Omdat de opening van onze slagerij iets meer voorbereiding vergt zal deze vanaf dinsdag 11–01-22 weer geopend zijn). Al onze collega’s zijn getest waardoor we er zeker van kunnen zijn dat wij zowel onze klanten als onze medewerkers in een veilige omgeving kunnen ontvangen . Wij willen iedereen bedanken voor het massaal delen van het vorige bericht, maar ook voor het enorme aantal vriendelijke en opbeurende reacties die wij via mail, social media of welke andere manier dan ook hebben mogen ontvangen. Dit heeft ons gesterkt in de gedachte dat de moeilijke keuze die we hebben gemaakt de juiste was.

Wij hopen dat wij ook nu weer op u mogen rekenen met het verspreiden van dit bericht.

Tot morgen en zorg goed voor elkaar,

Het team van Echte Bakker Boenders
Source