GRAAG DELEN IN DE HOOP DAT MARK RUTTE DIT LEEST!

Beste Mark Rutte,

Graag wil ik u uitnodigen bij ons horeca bedrijf, uiteraard op de gepaste afstand ed, zodat u met eigen ogen kan zien dat wij horeca ondernemers onze uiterste best doen en vaak ook genoeg mogelijkheid hebben om te doen wat u van ons vraagt.

De dagen van hoop zijn voorbij, het zijn nu dagen van wanhoop.

Wanneer mogen wij weer ons mooie, leuke werk doen? Gasten verwennen!
De steunmaatregelen worden minder, maar wij worden met de rug tegen de muur gedrukt qua ondernemen.
Wees creatief wordt gezegd in de persconferentie, maar hoe creatief we ook zijn in horeca land het zal nooit de omzet compenseren wie we verliezen.
Het doet ons zoveel verdriet om te zien dat bij veel winkels de drukte niet te handhaven is, waarbij wij ervan overtuigd zijn dat de winkeliers ook hun uiterste best doen om alles in goede banen te leiden.

Is het nu, weer na 6 weken aan de cijfers te zien dat het door de horeca komt?!

Beste Mark Rutte, komt u alstublieft langs, ik wil het u graag laten zien en graag wil ik u ook laten weten welke invloed dit heeft op al die gezinnen van de ondernemers, de gezinnen van de medewerkers en al die kinderen die toch wel meekrijgen dat papa en mama het zwaar hebben van de stress.
De koffie staat klaar!

Met vriendelijke groet, Maike klein Goldewijk

Ps: we deden het toch samen?!
Source