Wij zijn trots dat tijdens de landelijke barbecueworstkeuring de vak jury onze barbecueworst de hoogst haalbare score van 100 punten heeft toegekend en daarmee onze barbecueworst met goud heeft bekroond. De weersvoorspellingen geven aan dat de komende dagen de barbecue weer volop gebruikt kan worden. Dus alle tijd en ruimte om onze met “Goud” bekroonde barbecue worst zelf eens te proberen. Zondag barbecuen? Ook aankomende zondag zijn wij weer geopend van 09:00 tot 13:00 uur, dus alle tijd om de zondag rustig te beginnen met ons lekkere “Zondags ontbijt” en af te sluiten met een heerlijke barbecue van Keurslager-, Echte bakker Boenders

Let goed op jezelf, op elkaar en neem je verantwoordelijkheid.

https://bestellijst.boenders.keurslager.nl/

#gezondeten #vers #kantenklaar #keurslager #keurslagerijboenders #lekkereten #lekker #blijfthuis #bbq #bbqlovers #barbecue #barbecuetime


Source